اثر حاضر به عنوان مکملی برای ادبیات در حال رشد هویت ها در آموزش عالی، ارائه شده است.
هدف خاص نویسندگان قرار دادن اکتشافات این کتاب در زمینه ی بحث های عمومی تر درباره هویت است. هم چنین، تلاش شد تا اندیشیدن درباره ی هویت های شماری از گروه های امروزی درون آموزش عالی" نه تنها دانشگاهیان بلکه مدیران، دانشجویان، توسعه دهنده های آموزشی و غیره .." بر انگیخته شود و فرد یا افرادی که متعلق به این گروه ها هستند، ترغیب شوند تا حس و فهم خودشان را از هویت برحسب علائق حرفه ای و علمی و عملی، کشف کنند.
از طریق این ترکیب تحلیلی با خود زندگینامه نگاری، اثر می کوشد، تا مجموعه ای غنی و ظریف از بینش های تازه درباره هویت ها در آموزش عالی امروزی را ارائه نماید.
این کتاب شامل 14 فصل به شرح زیر می باشد: فصل اول: پیشگفتار: هویت های دانش فصل دوم: فرد دانشگاهی امروزی فصل سوم: آیا دانشجویان صد " نماینده" دارند؟؟ قصل چهارم: هویت های توسعه دهنده های دانشگاهی: دوستان انتقادی در دانشگاه؟ فصل پنجم: فراسوی مدیریت و اجرا: هویت های حرفه ای در حال تغییر در آموزش عالی بریتانیا فصل ششم:افسانه عصر طلایی؟ تاملات یک معاون فصل هفتم: صحنه ها در یک دانشگاه: اجرای هویت های دانشگاهی در زمینه های در حال تغییر فصل هشتم: پرسش هویت: نقش ها و صداهای در حال مذاکره در تحول نظام های دانشگاهی فصل نهم: هویت های دانشگاهی و تغییر نهادی فصل دهم: پیشرفت دانشگاهی: هویت و تناقص فصل یازدهم: نقش انجمن های حرفه ای در شکل گیری هویت حرفه ای: تجربه ایالات متحده آمریکا فصل دوازدهم: بحران در هویت: دیدگاه دانشجوی تحصیلات تکمیلی به آموزش عالی فصل سیزدهم: دانشجوی دوره لیسانس در قرن بیست و یک فصل چهاردهم: پی نوشت: هویت های دانشگاهی و داستان نهاد ها