رمان نویسی در وقت اضافه - جلد دوم چ 1
رمان نویسی در وقت اضافه - جلد اول چ1
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
موجود شد باخبرم کن

رمان نویسی در وقت اضافه (دوره دو جلدی)

دسته بندی: مباحث نظری ادبیات

ناشر: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی

نویسنده: محسن سلیمانی

سال نشر: 1397

تعداد صفحات: 1169

1
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب رمان نویسی در وقت اضافه، شاید بیشتر نوعی انتقال تجربیات است تا نوشتن تجربیات شخصی نویسنده در زمینه رمان نویسی؛ در این کتاب جمع بندی نظریات رمان پژوهانی را به شما ارائه داده می شود که خود همه رمان نویس هستند. مجموعه دو جلدی کتاب رمان نویسی در وقت اضافه، نوشته محسن سلیمانی است و در انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است.

مؤلف «رمان نویسی در وقت اضافه» معتقد است افراد زیادی علاقمند به نوشتن رمان هستند، اما جای کتاب آموزشی جامع در این زمینه که به همه سوالات نویسنده جواب بدهد، خالی است. سلیمانی این کتاب را وسیله ای برای نویسندگان مبتدی می خواند تا اشتباهات نویسندگانی که به طور فطری می نویسند را تکرار نکنند.

بیش از نیمی از این اثر آموزشی هزار صفحه ای که خلق رمان را به سه بخش مجزای پیش از نگارش، هنگام نگارش و بعد از نگارش تقسیم کرده، آماده شده است. در بخش اول این کتاب نویسنده به مسائل پیش از نگارش رمان پرداخته است. این بخش به مسائلی مثل مدیریت زمان، تحقیق در رمان نویسی که از مسائل پایه ای است، استعداد و این موضوع که افراد رمان نویس به دنیا می آیند یا نه، می پردازد.

بخش دوم کتاب به نگارش رمان و موضوعاتی مثل طرح و ساختار، شخصیت پردازی، سوژه یابی و الگو های طرح می پردازد. طرح و ساختار از مسائل بنیادی رمان نویسی است که در زبان فارسی منابع خیلی کمی درباره آن وجود دارد. درباره الگو های طرح هم بعضی معتقدند کل رمان ها و داستان های دنیا را می شود در 36 الگوی رمان ارائه داد.

در این بخش همچنین به روان شناسی و کمکی که به رمان نویسی می کند پرداخته شده است. این مباحث بحث های نو رمان نویسی در دنیاست که در زبان فارسی کمتر به آن ها پرداخته شده و فقط منابع اندک و پراکنده ای در این زمینه موجود است. بخش آخر کتاب رمان نویسی در وقت اضافه هم درباره بازنویسی است.

گزیده کتاب

هر رمان، علاوه بر جنبه سرگرم کنند گی اش، اطلاعاتی نیز به خواننده می دهد. با این حال، رمان نویس موفق نمی تواند به اطلاعاتی که خودش دارد بسنده کند؛ در غیر این صورت، خیلی از سوژه هایش را باید کنار بگذارد. اما او ضعف اطلاعات رمانش را چگونه باید برطرف کند؟ رمان نویس تا چه حد و درباره چه باید تحقیق کند؟...

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام