495,000
تومان
4 ٪
470,300
تومان
افزودن به سبد خرید

افول اخلاق حرفه ای در دانشگاه: تخصص گرایی، ناب گرایی و از خودبیگانگی

دسته بندی: دانشگاه و دانشجو

ناشر: حکمت سینا (سینا)

نویسنده: بروس ویلشر

سال نشر: 1404

تعداد صفحات: 350

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب «افول اخلاق حرفه ای در دانشگاه: تخصص گرایی، ناب گرایی و از خودبیگانگی» نوشته «بوروس ویل شر» است که توسط یک متفکر آمریکایی نوشته شده و کاری تحلیلی درباره تاثیر سکولاریسم و تخصص‌زدگی بر دانشگاه است. امروزه با تخصصی شدن دانشگاه‌ها نگاه جامع‌نگر و کلی‌نگر نسبت به موضوعات علمی از بین رفته است.

کتاب افول اخلاقی حرفه ای در دانشگاه: تخصص گرایی، ناب گرایی و از خودبیگانگی، با ترجمه محمود ابوالقاسمی و میثم محمدامینی و نادیا سلیمانی در انتشارات حکمت سینا به چاپ رسیده است.

گزیده کتاب

در دانشگاه قرن بیستم، علم و انسانیت از هم کاملاً تفکیک شده‌ است، بدین‌سان که تنها علم می‌تواند حقیقت و معنای عینی را منعکس نماید. تفکرات و تعاریف مربوط به مفاهیم شایستگی یا زیبایی تنها به عباراتی احساسی و ذهنی محدود می‌شود. این از علائم بیماری دانشگاه است که از دغدغه‌های رایج بشر فاصله گرفته و به‌کار خود سرگرم است.



تعلیم‌و‌تربیت فعالیتی اخلاقی است و دانشگاه پژوهش‌‍‌محور معاصر فاقد مسیر و جهت اخلاقی است. اگر بخواهیم دانشگاه را باری دیگر وارد مسیر اخلاقی و تربیتی کنیم باید مجدداً در مفهوم انسانیت و انسان بودن تأمل نماییم. علم و فناوری ـ و تخصص‌گرایی و دیوان‌سالاری ـ این ایده منحرف را دنبال می‌کند که ما نمی‌توانیم در کل به معنا و حقیقت انسانیت دست یابیم و نمی‌توانیم هیچ داستانی در مورد ماهیت انسان و هدف انسانیت بگوییم که با حقیقت سازگار باشد. تخصص‌گرایی حرفه‌ای صورت نوعی شبه‌مذهب را به خود گرفته، که ظاهراً، پس از فروپاشی اسطوره‌های مذهبی و سنت‌های پیشاصنعتی، به یگانه راه ما برای حفظ انسجام خویش تبدیل شده است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام