۱۴۰٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۱۲۶٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

تقریر درس های بدایه الحکمه استاد فیاضی - جلد اول

دسته بندی: فلسفه

ناشر: انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)

نویسنده: غلامرضا فیاضی

سال نشر: 1397

تعداد صفحات: 640

4
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

جلد اول کتاب تقریر درس های بدایه الحکمه از بیانات و تدریس استاد فیاضی نوشته شده است و در انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به چاپ رسیده است.

بدایه الحکمه کتابی است موجز و هم سنگ با شرح منظومه در حکمت صدرایی، که علامه طباطبایی پس از سال ها تحقیق و تدریس کتبی مانند اشارات، شفا، اسفار و منظومه در سال 1348 هـ.ش، (در 67 سالگی) به درخواست شهید قدوسی نوشتند و اول بار توسط حضرت آیت الله جوادی آملی تدریس شد. علامه همچنین نهایه الحکمه، را که هم سنگ با اسفار است، پنج سال بعد در سطحی بالاتر تألیف فرمودند. فراگیری این دو کتاب نه تنها برای متخصصان رشته فلسفه، بلکه برای فهمیدن اصول فقه نیز ضروری است.

استاد فیاضی در سال های متمادی و از سال های آغازین تحصیل به امر تدریس اهتمام ویژه ای داشت. او دروس مختلف دوره ی مقدمات و سطح را بارها تدریس کرده و سپس به تدریس بدایه، نهایه و شرح اشارات رو آورده است و هم اکنون نیز به تدریس اسفار اشتغال دارد. تبیین زیبا و استوار علوم عقلی از ویژگی های اوست و دروس و حتی نوارهای تدریس او همواره مورد استفاده طلاب بوده است.

به اعتقاد نگارنده بهترین شیوه ی فراگیری هر علمی و مخصوصاً فلسفه که صعوبت خاصی دارد حضور در محضر استادی مجرب و خواندن کتابی جامع که به هدف تعلیم به نوآموز تدوین شده است می باشد. اما برخی استادان، مانند حضرت آیت الله فیاضی، حفظه الله تعالی اولاً در مهارت تدریس اگر نگوییم بی نظیر، کم نظیرند و درس های ایشان به بیانی بسیار زیبا و روان و جامع تقریر شده است؛ و از طرفی کتابی مانند بدایه را نمی توانند و انتظار هم نمی رود که بیش از یکی دو بار تدریس کنند؛ لذا برای علاقه مندان به فراگیری فلسفه مناسب است که در کنار استفاده از سایر استادان از صوت کلاس ها یا پیاده شده ی آنها بهره ببرند. مجموعه ی حاضر به همین هدف تنظیم شده است.

در کتاب تقریر درس های بدایه الحکمه استاد فیاضی ابتدا عین عبارات استاد استخراج و سپس تاحدی از حالت گفتاری به نوشتاری تغییر داده شده و در نهایت برای هر بحث مستقلْ تیتر و عنوان مناسبی در نظر گرفته شده است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام