تهیه این کتاب کمی زمان لازم دارد و ممکن است با تغییر قیمت همراه باشد
110,000
تومان
افزودن به سبد خرید

کیفرهای ترذیلی: بررسی اخلاقی مجازات های بدنی

دسته بندی: اخلاق و علوم تربیتی

ناشر: کتاب طه (موسسه فرهنگی طه)

نویسنده: اسماعیل بیوکافی

سال نشر: 1397

تعداد صفحات: 200

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

روحیه انسان مدرن با بخش وسیعی از مجازات های خشونت آمیز که در طول هزاران سال در میان جوامع مختلف جریان داشته، سر ناسازگاری دارد. آیا باید به این ذائقه اعتماد کرد و به تمام آنچه از سنت مجازات در طول قرون متمادی و در گستره ای فراگیر از فرهنگ ها، جوامع، اقوام و ملل سراغ داریم، به دیده تحقیر نگریست؟ با چه معیاری می توان میان این دو نگرش متضاد به داوری نشست و به قضاوتی جامع و اطمینان بخش دست یافت؟

به نظر می رسد یکی از بهترین پایگاه ها که می تواند ما را در این امر یاری کند پژوهش های اخلاقی است که در این حوزه، دو رویکرد مبنایی کاملا متفاوت دارند: رویکرد «سزاگرایانه» و رویکرد «فایده گرایانه».

در این کتاب برای نخستین بار در میان پژوهش های انجام شده به زبان پارسی، تلاش شده است که عمده ترین استدلال های موافقان و مخالفان این مجازات ها در هر دو رویکرد بررسی شوند. در این بررسی ها علاوه بر بیان مهم ترین دیدگاه ها اندیشمندان غربی، دیدگاه برخی اندیشمندان اسلامی نیز بررسی شده است تا زمینه مناسبی برای داوری اخلاقی درباره کیفرهای ترذیلی که از مهم ترین مصادیق آنها می توان به «کیفرهای بدنی»، «قطع عضو» و «سنگسار» اشاره کرد، به دست آید.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام