مربای گل محمدی - جلد اول: خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت آذربایجان شرقی چ3
مربای گل محمدی - جلد اول: خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت آذربایجان شرقی
۸۰٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۷۲٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

مربای گل محمدی - جلد اول: خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت آذربایجان شرقی

تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی - مدارس انقلاب 1

دسته بندی: خاطرات، زندگینامه و سفرنامه

ناشر: راه یار

نویسنده: روح الله رشیدی

سال نشر: 1398

تعداد صفحات: 220

5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

«مربای گل محمدی» کتاب دیگر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است که خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت را روایت می کند. کتاب حاضر جلد اول از مربای گل محمدی است. این کتاب خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت آذربایجان شرقی است و توسط حسین وحیدرضایی نیا تحقیق و مصاحبه ها صورت گرفته است. روح الله رشیدی تدوینگر کتاب مربای
گل محمدی می باشد.

گل محمدی برای ما یک نشانه است. به رسیدن اسلام و ایران را در این گل حوشبو و خوشرنگ می بینیم. و مربای گل محمدی، با آن عطر و طعمش، جزئی از تاریخ ماست. لااقل ما را تا دل دهه شصت می برد. دهه شورانگیر شصت که مدرسه قلب تپنده اش بود و مربی پرورشی، محور همیشه فعال و هماره جوشانش. مربای گل محمدی، طعم و عطر یک دهه کار شورانگیز را تداعی می کند.

«مربای گل محمدی» دست ما را می گیرد و با خود به گلستان گل های محمدی می برد. به کلاس، به مدرسه، به مسجد، به اردوگاه، به سینما و تئاتر و سرود، به لحظه های مشایعت شهدا تا بهشت برین.

گزیده کتاب

تدوینگر روح الله رشیدی در مقدمه کتاب می نویسد: «گل محمدی برای ما یک نشانه است. به رسیدن اسلام و ایران را در این گل حوشبو و خوشرنگ می‌ بینیم. و مربای گل محمدی، با آن عطر و طعمش، جزئی از تاریخ ماست. لااقل ما را تا دل دهه شصت می‌برد. دهه شورانگیر شصت که مدرسه قلب تپنده ‌اش بود و مربی پرورشی، محور همیشه فعال و هماره جوشانش.

مربای گل محمدی، طعم و عطر یک دهه کار شورانگیز را تداعی می‌کند. «مربای گل محمدی» دست ما را می‌ گیرد و با خود به گلستان گل‌های محمدی می ‌برد. به کلاس، به مدرسه، به مسجد، به اردوگاه، به سینما و تئاتر و سرود، به لحظه‌ های مشایعت شهدا تا بهشت برین.»

محقق کتاب مربای گل محمدی در بخش پایانی نوشته است:
«حالا که سالها از آن فعالیت های شورانگیز امور تربیتی فاصله گرفتیم و همزمان، مبتلا به انواع ناکامی ها و نامرادی های فرهنگی و تربیتی هستیم، گریزی از رجوع و ارجاع به سنت ها و تجربه های ارزنده انقلاب اسلامی در ساحت تربیتِ انسان نداریم. خاطرات مربیان پرورشی دهه شصت را از این رو باید کنار هم گذاشت و کاوید و به قاعده رسید. قاعده هایی که قطعاً گره از کارفروبسته ما خواهد گشود.»

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام