آیا تا به حال فکر کرده اید که جهان چگونه می بود اگر هر فرد، بخش بزرگی از مغز، تلاش، و منابع خود را صرف حل مجموعه ای از مسائل و چالش های اجتماعی می نمود؟.
آیا تاکنون آرزو کرده اید که ای کاش میتوانستید درباره اختلافات و بی عدالتی های اجتماعی که برای شما مهماند، تغییری ایجاد کنید. بسیاری از ما (چه در کم توسعه یافته ترین بخش جهان و چه در توسعه یافته ترین قسمت دنیا باشیم)، نادیده گرفتن شرایط نامطلوبی را که بر ما و اطرافیانمان اثر گذارند، دشوار مییابیم.
این شرایط می توانند شرایط محلی و یا شرایط جهانی را در بر گیرند. آنها میتوانند شامل تخریب محیط زیست، آلودگی، فساد، عدم دسترسی به تحصیلات و یا مراقبتهای بهداشتی، و بسیاری موارد دیگر باشند.
در بعضی از موارد، چنین شرایطی بر همه کس تأثیرگذار است؛ در بسیاری از موارد، آنها به طرز نامطلوبی بر جمعیت های محروم و آسیب پذیر، اثر می گذارند.
چگونه میتوانیم چهره این مشکلات و چالشها را تغییر دهیم؟ هر یک از ما، پتانسیلی برای اثرگذاری مثبت بر یک فرد، جامعه، و چالش اجتماعی داریم. اساساً، علل ریشهای پرفشارترین و مهمترین مسائل و مشکلات جامعه، «پیچیده، تاریخی، و چندجانبه» است و قطعاً ساده انگاری محض است که بگوییم یک فرد میتواند تمامی دلایل ریشهای را حل نماید.
بااین حال، عدم پذیرش وضع موجود، محور بسیاری از پیشرفت ها و تغییرات مثبت اجتماعی در طول زمان است. ممکن است تحقیق و بررسی سیستماتیک درباره علل وجود مسائل به شیوه ای که امروزه وجود دارند، به همراه ابزارها و مهارت های بررسی، فرمولبندی (و تدوین قواعد)، و به کارگیری راهحلهای بالقوه، به ما امکان برداشتن اولین گام را در جهت ایجاد تغییر بدهند.