۱۷۵٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۱۵۷٬۵۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

جاسوس استورم

کتاب های اطلاعاتی _ امنیتی - 3

دسته بندی: خاطرات، زندگینامه و سفرنامه

ناشر: شهید کاظمی

سال نشر: 1402

تعداد صفحات: 248

11
امتیاز
1
نفر
1 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

جاسوس استورم خاطرات جوان دانمارکی از قاچاق، مسلمان شدن و سلفی گری تا ارتداد و کشتن بزرگان القاعده است. این کتاب به روایت مورتن استورم نوشته شده و با ترجمه وحید خضاب در انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.

مورتن استورم، جوانی دانمارکی است که در خانواده ای پرتنش به دنیا آمده، روند تحصیلی بسیار ناموفقی داشته، در نوجوانی وارد گروه های خلافکار شده، کارش به زندان کشیده، بعد طی اتفاقی با اسلام آشنا و مسلمان شده است. اما اسلام آوردن، پایان ماجرای او نیست، آغاز ماجرای اوست. ماجرایی که مسیر او را به انگلستان و بعد به یمن می کشاند. اما این هم پایان ماجرا نیست، استورمِ بدون دین، که مسلمان شده، به زودی سلفی، و سپس تکفیری می شود اما باز هم ماجرایش طوری پیش می رود که با شبهه ای بسیار سست (که می شود آن را کاملا «آبکی» نامید) مرتد می شود.

ارتداد هم باعث تغییر موضع او می گردد و دست او را در دست چند سرویس اطلاعاتی می گذارد و «مراد استورم تکفیری» تبدیل می شود به «جاسوس استورم»، و کار همکاری اطلاعاتی هم، به همکاری امنیتی و کمک به ترور یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین شخصیت های القاعده، انور العولَقی، منجر می شود.

گزیده کتاب

دوباره داشت ترس و وحشت برم می داشت. سفرم برای دیدار با انور العولقی تمام شده بود، ولی اگر دستگاه اطلاعاتی یمن از طرح من خبردار شده و اجازه داده بودند سفرم را تکمیل کنم [و به اینجا برسم تا بازداشتم کنند] یا اگر خود عولقی دیگر به من اعتماد نداشت [و می خواست در اینجا بلایی به سرم بیاورد] چه؟ از آن گذشته، فدیه هم اینجا بود. او عولقی را می شناخت و می دانست که ما با هم دوستیم ولی از قصد واقعی من هیچ خبر نداشت.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام