تهیه این کتاب کمی زمان لازم دارد و ممکن است با تغییر قیمت همراه باشد
9,000
تومان
افزودن به سبد خرید

شعر امروز 6: کفش های مجنون گم گشت

دسته بندی: شعر و نثر ادبی

ناشر: سپیده باوران

شاعر: عبدالرضا رضایی نیا

تعداد صفحات: 130

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب شعر «کفش های مجنونِ گم گشت» در هفت بخش و در قالب شعر نو می باشد. این مجموعه شعر «کفش های مجنونِ گم گشت» دربرگیرنده 77 قطعه شعر نو است.
«اشارت»، «اصناف عابران»، «کشف اهل کفش»، «سیر بی سلوک»، «حکایت کفش های پیر»، «کفش مرگ، کفش زندگی» و «چشم انداز های فراسو» عنوان بخش های این کتاب هستند.

شاعر در ابتدای کتاب مقدمه ای با عنوان «درنگی در آغاز» نوشته و آورده است: «این سطرها سفرنامه کفش هایی است مجنونِ گم گشت... این شعرها برای من ادامه طبیعی فضاهایی است که پیش ترها در مجموعه های «روز چندم»، «صبح قیامت به خیر» و «کوچه باران» تجربه کرده ام؛ نیز در مجموعه های «پسر بیشه های تمشک» و «مدرسه خاطره» که آماده انتشارند، به نشانی تأکیدی بر این باور که در گستره جریان شعر نو، فضاهای نامکشوف و مغتنم فراوانی را می توان سراغ گرفت.»

«مقام سماع»، «سرگذشت»، « طرح سرخ»، «خواب خیال»، «بند و بند»، «محو»، «گزاره های ساده»، «پیشتاز»، «تقاص»، «دگردیسی»، «تلخیص»، «قیامت بنفشه ها»، «اوصاف» و «عتاب» عنوان برخی از شعرهای این دفتر هستند.

گزیده کتاب

نمونه شعری از این دفتر با عنوان «بند و بند»:

چه حقایقی
در این دقایق است؛
بندها
همین که بسته می شوند،
کفش ها
به راه می روند...

روح ها ولی
همین که بندها
ز دل
گسسته می شوند.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام