تهیه این کتاب کمی زمان لازم دارد و ممکن است با تغییر قیمت همراه باشد
۲۹٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

رو به روی نویسنده

گفتگو با مسعود جعفری جزی، حبیب احمدزاده، بلقیس سلیمانی، محمدرضا پورجعفری، جعفر مدرس ‌صادقی، جمال میرصادقی، کاوه میرعباسی و محمدهاشم اکبریانی با یادی از قیصر امین پور

دسته بندی: نویسندگان و شاعران

ناشر: آن سو

نویسنده: عباس محبعلی

سال نشر: 1397

تعداد صفحات: 144

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
گزیده کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

این اثر، تجربیات و گفتگوهای نویسندگان اثرگذار و برجسته ادبیات معاصر را پیش روی علاقه مندان میگذارد؛
نویسندگانی همچون بلقیس سلیمانی، جمال میرصادقی، جعفر مدرس صادقی و… که از آثار برجسته داستانی خود در دهه هشتاد سخن گفته اند و از شگردها و شیوه های داستان پردازی خود یاد کرده اند و به رویدادهای اجتماعی و فرهنگی اثرگذار بر آثار خود پرداخته اند.

عباس محبعلی روزنامه نگاری است که سابقه گفتگو با شخصیت های برجسته فرهنگی، ادبی و … را در کارنامه خود دارد.
بخشی خواندنی از این اثر درباره شاعر گرانقدر معاصر روان شاد قیصر امین پور است.

گزیده کتاب

در گفتگو با مسعود جعفری جزی

قبل از هر چیز درباره نحوه شکل‌گیری کتاب و این که چه شد کار را در دست گرفتید، توضیح می‌دهید؟

اگر بخواهم در خصوص روند شکل‌گیری کتاب، نحوه آشنایی من با خانم دانشور و دیگر مسائل توضیح بدهم، سخن طولانی خواهد شد. بخشی از آن را در آغاز کتاب آورده‌ام. اما پیش از اینکه من کار را شروع کنم، خانم دانشور خودش تصمیم گرفته بود نامه‌ها را چاپ کند و با حذف‌های خیلی زیاد نامه‌ها را برای حروفچینی داده بود. منتهی حروفچینی پر از غلط و آشفته بود. یک روز ایشان را دیدم و بعد از پاره‌ای صحبت‌ها گفتند: «دانشجویی می‌خواهم که بیاید این نامه‌ها را بخواند و غلط‌گیری کند.» وقتی نامه‌ها را دیدم به حدی حروفچینی‌اش مشکل داشت که مجبور شدم دوباره دست به کار شوم. نامه‌ها هم به حدی ناخوانا و با خودنویس کمرنگ و پشت و رو نوشته شده بود که کار را سخت‌تر می‌کرد. اما به هر حال با لطف خانم دانشور این کار به پایان رسید و از چاپخانه سر در آورد. دانشور و آل‌احمددو نویسنده برجسته و تأثیرگذاری‌اند که حاصل دوران پر فراز و نشیب برهه‌ای از تاریخ معاصرمان هستند. نامه‌هایشان هم دو دوره زمانی را پشت سر گذاشته است؛ یکی در سفر به آمریکای دانشور که کمتر از یک سال طول کشیده و مداوم نوشته شده و یکی هم به شکل پراکنده و در گذر چند سال (اوایل دهه چهل). وقتی هم که کار را شروع کردم قرار نبود اسم من به عنوان تدوین‌کننده روی جلد بیاید اما به دلایلی چنین شد و به عنوان تدوین‌گر نامه‌ها، تمام مسئولیت‌های کار را بر عهده گرفتم.

چرا نامه‌ها جدا از هم چاپ شده‌اند. آیا نمی‌شد به توالی تاریخ و ترتیب جواب‌ها تنظیمشان کرد که هم پیوستگی داشته باشد و هم خواننده، شاهد یک سری مونولوگ خام نباشد؟

چون نویسندگان نامه‌ها بیش از آن که در بند پاسخ دادن به طرف مقابل باشند، خواسته‌اند حرف خودشان را بزنند و در بسیاری از موارد حتی قبل از اینکه نامه طرف مقابل برسد، نامه‌شان را نوشته‌اند و در نامه‌های بعدی خود به برخی مطالب نامه طرف مقابل هم پاسخ داده‌اند. آل‌احمدخودش در جایی از نامه‌ها گفته که اکنون (یعنی در دوره نامه‌نگاری) دیگر یادداشت روزانه نمی‌نویسد

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1397
  • چاپ جاری: 1
  • شمارگان: 500
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: رقعی
  • تعداد صفحات: 144
  • ناشر: آن سو
  • نویسنده: عباس محبعلی

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام