غیرقابل سفارش
این کالا فعلا موجود نیست و غیرقابل سفارش است.

تجدد ژاپن امروز

جستارهای ژاپنی 5

دسته بندی: تاریخ جهان

ناشر: پرنده

نویسنده: ناتسومه سوسه کی

سال نشر: 1398

تعداد صفحات: 112

2
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

این کتاب متن سخنرانی ناتسومه سوسه‌کی از بزرگ‌ترین نویسندگان و اندیشمندان ژاپنی است که در سال 1911 دربارۀ پدیدۀ تجدد و نوگرایی ژاپن ایراد شده است.

این اثر ما را به کوران دگرگونی‌های سیاسی و اجتماعی اواخر «دوران مِی‌جی» می‌برد و با دغدغه‌ها و نگرانی‌های نویسنده‌ای آشنا می‌سازد که تاریخ ژاپن و اوضاع آن روز جهان را خوب می‌شناخته است.

ناتسومه با بیانی شیرین، با بهره‌گیری از کنایه‌ و استعاره‌ و با شوخ‌طبعی فروتنانه‌ای مفهوم «تجدد» را از دیدگاه خود تعریف می‌کند، سپس با آوردن دلایلی، در مقایسه با فرآیند توسعه در غرب، تجدد ژاپن را شتاب‌زده، تقلیدی و عاریتی ارزیابی می‌کند و درباره‌ی پیامدهای روانی و اجتماعی چنین تجددی هشدار می‌دهد.

با شدت گرفتن فرایند تجدد در دوران مِی‌جی که با تقلید از غرب در تمام شئون نیز همراه بود، بسیاری از نویسندگان و متفکران احساس خطر کردند و به نقد این تجدد وارداتی و شتاب‌زده دست زدند که این گونه نقدها در ژاپن با نام «نقد تمدن» شناخته می‌شوند. سخنرانی حاضر یکی از شاخص‌ترین و ماندگارترین آثار در حوزه‌ی نقد تمدن در ژاپن است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام