300,000
تومان
10 ٪
270,000
تومان
افزودن به سبد خرید

جستارهای نظری در اسلام تمدنی

دسته بندی: فرهنگ و تمدن

ناشر: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

سال نشر: 1399

تعداد صفحات: 776

2
امتیاز
1
نفر
1 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

در این کتاب، 21 مقاله توسط 17 نفر از محققانِ «تمدن» مباحثه و نوشته شده و در یک فرایند جمعی و بین‌ رشته‌ای، مسئله‌ های جدیدی در نسبت بین اسلام و تمدن، مبانی اسلامی تمدن، ظرفیت‌ های تمدنیِ علوم اسلامی، و نظریات تمدنی اندیشمندان مسلمان مطرح شده است.

«اسلام تمدنی» به معنای اسلامی از تمدن و به مبانی اسلامی تمدن و همچنین به امکان تمدن سازی از منظر اسلام می‌پردازد؛ همین طور اسلام تمدنی به خوانش تمدنی از اندیشه‌های اجتماعی مسلمانان همچون نظریات فرهنگی و تمدنی مالک بن نبی، حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای، سعید نورسی، سید حسین نصر به فهمی تمدنی از علوم اسلامی (مانند ظرفیت‌های تمدنی علم کلام با علم عرفان در اسلام) به درکی تمدنی از آموزه‌های اسلامی (مانند عقل، عدل و علم در قرآن) و به تحلیلی تمدنی از تاریخ تحولات جوامع اسلامی و دوره‌های هفت گانه آن اشاره می‌کند.

آنچه در این مجموعه مقالات با مشارکت جمعی از تمدن پژوهان شکل گرفته، درآمدی است بر چنین چشم اندازی در مطالعات اسلامی از تمدن و مطالعات تمدنی از اسلام.

کتاب اسلام تمدنی حاصل مقالات الهیاتی تمدنی در چهار شماره از مجله نقد و نظر در طول چهار سال گذشته است که در قالب کتابی بیش از 800 صفحه منتشر می‌شود.

بسیاری از مقالات گرد آمده در این مقاله صرفاً مقالات فردی نبوده، بلکه در یک فرآیند جمعی مورد گفتگو و ارزیابی قرار گرفته است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام