۳۷٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۳۳٬۳۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

در انتظار زبانی در وصف انقلاب اسلامی

دسته بندی: انقلاب اسلامی و حکومت دینی

ناشر: لب المیزان

نویسنده: اصغر طاهرزاده

سال نشر: 1399

تعداد صفحات: 100

3
امتیاز
1
نفر
5 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

شاید بتوان گفت بحث «در انتظار زبانی در وصف انقلاب اسلامی» نجواهایی است که هر کس می‌ تواند در درون خود از پروردگار عالم در رابطه با انقلاب اسلامی بشنود و متذکر زمانه ‌ای شود که خداوند در پیش روی بشرِ این دوران قرار داده است.

مسلّم مطالب مطرح ‌شده، مطالب ساده ‌ای نیست و برای هر کس قابل استفاده نمی ‌باشد، مگر برای عده ‌ای که بنا دارند رخداد انقلاب اسلامی را با عقلی بنگرند که آن عقل همواره «وجود» را مدّ نظر قرار داده و به انسان با هویّت تعلّقی ‌اش نسبت به حقیقت می‌ نگرد، انسانی که بنا دارد «خود» را در هویّت تاریخی ‌اش احساس کند.

هر کدام از فرازهای صدگانه‌ پیش رو، می‌ تواند موضوعی برای گفتگو در محافلی باشد که رفقایِ حساس به درک حضور تاریخی انقلاب اسلامی با همدیگر دارند. به امید آن ‌که در بستر این متن که در معرض نگاه ‌تان قرار ‌می ‌گیرد؛ در فضای آن گفتگو، حقیقتی مناسب این بحث نازل شود و به ظهور آید.

استاد طاهرزاده مطالب این کتاب را در 47 جلسه تحت عنوان «گوش ‌سپردن به ندایِ بی ‌صدای انقلاب اسلامی» با رفقا در میان گذاشتند و به شرح و تبیین آن پرداختند. 15 جلسه از این مباحث - یعنی 37 فراز آن - در کتاب مذکور چاپ شد. حال که فرصتِ به نوشته ‌درآوردنِ همه آن‌ جلسات نیست، جهت این که تمام 100 فراز به راحتی در دسترس عزیزان قرار گیرد این کتاب تقدیم می گردد، به امید آن که با تأمّل و تدبّر در آن‌ ها، راه ‌هایی را در وجود خود تجربه کنید تا معلوم شود انسان چه اندازه در نزد خود گسترده است.

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1399
  • چاپ جاری: 1
  • شمارگان: 1000
  • نوع جلد: جلد نرم
  • قطع: رقعی
  • تعداد صفحات: 100
  • ناشر: لب المیزان
  • نویسنده: اصغر طاهرزاده

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام