تهیه این کتاب کمی زمان لازم دارد و ممکن است با تغییر قیمت همراه باشد
495,000
تومان
افزودن به سبد خرید

درآمدی جدید به فرااخلاق

دسته بندی: اخلاق و علوم تربیتی

ناشر: کتاب طه (موسسه فرهنگی طه)

نویسنده: مارک ون روجن

سال نشر: 1399

تعداد صفحات: 552

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

بیشتر مباحث فرااخلاق در سه حوزه معناشناسی، هستی شناسی و معرفت شناسی هستند و در آن ‌ها مفاهیمی مثل خوب، بد، درست و نادرست تحلیل و بررسی می‌ شوند.
کتاب پیش روی خوانندگان از جدیدترین و کامل ‌ترین منابع فرااخلاقی است که به فارسی ترجمه می ‌شود. کتاب با فصلی درباره چیستی فرااخلاق آغاز می ‌شود و با مباحثی در باب واقع ‌گرایی، نسبی‌ گرایی، معرفت شناسی، اخلاق، نظریه ‌خطا، ذهنی‌ انگاری، تخیل گرایی، طبیعت گرایی علمی، ناطبیعت گرایی و … ادامه پیدا می‌ کند. هدف اصلی کتاب این است که خوانندگان با مهمترین جریان‌ های فکری، مسائل و مباحث، استدلال ‌ها و دیدگاه‌ های حوزه فرااخلاق آشنا شوند.

مترجمان قبل از این کتاب فرااخلاق سایمون کریچین را در سال 1397 ترجمه کرده‌ اند و معتقدند کتاب وی از جمله منابع مهم و مشتمل بر مباحث نو در این زمینه است. ترجمه کرچین از جدی ترین کارها در حوزه فرااخلاق به زبان فارسی بود و از همین رو مورد استقبال استادان و اهل فن قرار گرفت. انتخاب کتاب حاضر هم با توجه به نیازها و با نظر به کمبودهای موجود در منابع فلسفه اخلاق، از جمله کتاب سایمون کرچین صورت گرفت. مثلاً کرچین در کتاب خود بعضی مباحث مهم فرااخلاقی مثل نسبی گرایی را فروگذارده و جز اشاراتی گذرا چیزی درباره آنها نگفته است.

کتابی که مارک ون روجن تألیف کرده از جمله کتابهای مجموعه درآمدی به فلسفه معاصر است که انتشارات راتلج به چاپ رسانده است. گرچه این مجموعه عنوان درآمد را بر پیشانی دارد، مخاطب آن تازه کاران در فلسفه نیستند، بلکه کسانی اند که پیشتر در حوزه مورد نظر مطالعه داشته ‌اند، از این رو جامعیت نسبی مباحث و نحوه طرح اندیشه‌ ها و استدلال ‌ها بسیار مناسب است برای مخاطبانی که با داشته ‌های فلسفی کافی می‌ خواهند شناخت بیشتری از مباحث فرااخلاقی پیدا کنند.

مارک ون روجن، نویسنده کتاب، استاد فلسفه در دانشگاه نبراسکا - لینکلن است. تحقیقات او عمدتاً معطوف به اخلاق و فرااخلاق است، اما در سایر حوزه ‌های فلسفه نیز مطالعه و تحقیق می‌ کند. دیدگاه ‌های او در زمینه عقل گرایی اخلاقی، ابرازگرایی، روان شناسی اخلاق و معناشناسی واژگان اخلاقی مورد توجه اهل فن است.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام