۹۰٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۸۱٬۰۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

حکمت تطبیقی و مقارنه ای - جلد دوم

دسته بندی: فلسفه

ناشر: بوستان کتاب قم

نویسنده: یحیی کبیر

سال نشر: 1398

تعداد صفحات: 607

1
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

بخشی از مقدمه: رای ورود به مباحث فلسفی، باید توجه داشته باشیم که ما متون سه گانه آموزش فلسفه استاد مصباح و اصول فلسفه روش رئالیسم مرحوم طباطبائی و بعضا کاوش های عقل نظری مرحوم حائری بزدی را با محوریت سرفصل های کتاب آموزش فلسفه که مبوب و منظم است، محور تحلیل و نقد و بررسی قرار داده ایم.

باید بدانیم که می بایست فلسفه از چند زاویه مورد توجه قرار گیرد؛ ابتدا توجه به تاریخ فلسفه ضروری می باشد زیرا از جهت متدلوژی علوم، آشنایی با تاریخ هر علمی در اولویت قرار دارد و ما به طور اختصار در محدوده مباحث استاد مصباح و استاد شهید مطهری بدان می پردازیم و افزون بر آن، به تحقیق محقق مشتاق سپرده می شود.

سپس مبحث شناخت شناسی مورد نظر است، به طوری که انواع شناخت مورد توجه قرار می گیرد، به حکمت نظری بر محور هستی شناسی و مسائل مرتبط با ان و در نهایت به حکمت عملی پرداخته می شود.

کتاب حاضر جلد دوم این مجموعه می باشد:
ادامه بخش سوم: هستی شناسی
بخش چهارم: علت و معلول
بخش پنجم: مجرد و مادی
نمایه ها

اطلاعات کتاب

  • زبان کتاب: فارسی
  • سال نشر: 1398
  • چاپ جاری: 1
  • شمارگان: 500
  • نوع جلد: جلد سخت
  • قطع: وزیری
  • تعداد صفحات: 607
  • ناشر: بوستان کتاب قم
  • نویسنده: یحیی کبیر

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام