کتاب روایت و کنش جمعی، تلاشی فکری برای توضیح بهتر و جامع ترِ شیوه گروه های انسانی برای غلبه بر موانع کنش جمعی ست؛ توضیحی مبتنی بر روایت و قصه.
فردریک میر در این کتاب یافته های شاخه های مختلف علوم رفتاری و اجتماعی را در کنار مفاهیم و نظریه های جدید علوم سیاسی و اقتصاد و جامعه شناسی به کار می گیرد تا تصویر واضح تری از نقش محوری روایت در اندیشه، احساسات و رفتار انسانی ترسیم کند. حاصل تلاش او نقطه شروعی ست برای نظریه پردازیِ روایت محور در حوزه های علوم اجتماعی و علوم سیاسی.
مِیِر در این کتاب با بهره گیری از یافته های علوم سیاسی، جامعه شناسی، اقتصاد رفتاری، عصب شناسی، مطالعات تاریخی و فرهنگی، ادبیات و نظریه روایت، توضیح می دهد که چرا قصه ها می توانند ما را به رفتارهایی خاص برانگیزند و چگونه چنین کاری می کنند. از نگاه او انسان، در کنار همه چیزهای دیگر، موجودی قصه گو و قصه خوست. ما به کمک داستان ها به تجربه هایمان معنا می دهیم، هویت مان را تعریف می کنیم و قالبی برای رفتارهایمان می سازیم. و چون این گونه به داستان و روایت خو گرفته ایم، قصه هایی که دیگران برایمان می گویند گاهی به جان مان می نشینند و نگاه مان را تغییر می دهند و ما را به عمل بر می انگیزند.
این کتاب از مجموعه کتاب های نطری روایت در نشر اطراف چاپ شده است.