۱۳۵٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۱۲۱٬۵۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

مرگ های ناامیدی

دسته بندی: صهیونیسم و استکبار بین المللی

ناشر: سروش

نویسنده: آن کیس

سال نشر: 1401

تعداد صفحات: 450

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

مرگ های ناامیدی پدیده ای عجیب اما رایج در جامعه آمریکای سرمایه داری است.
این مرگ ها که به مرگ های ناشی از خودکشی، مصرف بیش از حد مواد مخدر و الکل اطلاق می شود، در دهه های اخیر در میان طبقه کارگر آمریکا رشدی پیوسته داشته است.

این کتاب که توسط آن کیس و انگس دیتون، دو اقتصاددان برجسته آمریکایی، نوشته شده است نشان می دهد چگونه کاستی های این نظام منجر به از بین رفتن مشاغل، افول سطح زندگی این طبقه و ارزش های آن و به تبع آن منجر به زوال زندگی افراد می گردد.

نویسندگان این کتاب به مجموعه عوامل اقتصادی و اجتماعی که این شرایط را رقم زده و زندگی را برای طبقه کارگر میانسال سفید پوست دشوارتر کرده، پرداخته اند.
نابرابری، شهرنشینی، شکاف آموزش و تحصیلات و نظام بهداشت گران قیمت اما ناکافی از جمله عواملی هستند که به آنها به عنوان عوامل موثر در افزایش نرخ مرگ و میر در این قشر توجه شده است.

«مرگ های ناامیدی» نشان می دهد این شرایط چگونه منجر به تضعیف جایگاه نیروی کار و افزایش قدرت شرکت های بزرگ شده و جریان ثروت را از اقشار کم درآمد به سوی طبقه ثروتمند جاری کرده است.

کیس و دیتون می گویند اقتصاد آمریکا از خدمت به مردم معمولی فاصله گرفته و اکنون در خدمت شرکت ها، مدیران و مالکان آن هاست.
کتاب «مرگ های ناامیدی» تلاش می کند تصویری واقعی از جامعه سرمایه داری آمریکایی که همواره به عنوان ساختاری با فرصت های برابر تصویر شده است، ارائه دهد.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام