مجموعه محور مقدس که به قلم دکتر علیرضا مؤذن نوشته شده به بررسی جریانهای دینی و شبهات اعتقادی و معرفی محور مقدس دین میپردازد.
ویژگی این مجموعه درنظر گرفتن نیاز امروز و دینداری در عصر مدرن است. مؤذن در این مجموعه ابتدا با رویکردی برون دینی به مباحث پرداخته و در ادامه با رویکرد درون دینی اعتقادات شیعی را بر اساس عقل و نقل بررسی کرده است. در جلد آخر نیز به بزرگترین دشمن بشر یعنی شیطان پرداخته شده است.
زندگی در عصر جدید تحولات زیادی در پی داشته و پرسشهای تازهای را شکل داده است شبهات دینی و اعتقادی زیادی مطرح و در رسانهها پخش شدهاند و فضای امروز نیازمند تببین جدیدی از این پرسشها است.
در این مجموعه نویسنده تلاش کرده با سادهسازی مفاهیم پیچیده علمی و استفاده از قالب داستانی و تصاویر کاریکاتوری و طنز، مهمترین مباحث اعتقادی را جوری مطرح کند که به خوبی با مخاطب ارتباط برقرار کند و برایش درونی شود.
دنیای جدید، عصر اشباع و سرریز اطلاعاتی است! تحلیل حجم گسترده پرسشها، شبهات، افکار و ایدهها که از طریق انواع رسانهها، به آدمی هجوم آوردهاند، از تحمل روانی انسان معاصر، بسی بالاتر است. از سوی دیگر، صنعت سرگرمی نیز با قدرت هر چه تمامتر، ذهن انسان مدرن را به تسخیر خود در آورده و آن را شکل داده است. نتیجه چنین فضایی، نسلی میشود که علاقهای به فکر کردن و دانستن ندارد و روز به روز از سعادت دنیای دینی دور میشود و خودش را در میان اطلاعات نادرست و تباه کننده گم میکند، این مجموعه کتاب ها قرار است راهی باشند برای سعادت.
در این کتاب با این موضوع روبهرو میشوید که آدم خوبه کیست؟ او چه ویژگیهایی دارد؟ یا چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
این پرسش، بر خلاف صورت سادهاش، بسیار مهم و کلیدی است. شاید فکر کنید پاسخ آن نیز ساده است. همه، حتی کودکان هم میتوانند تشخیص دهند که آقای دزد، بد است و آقای پلیس که دزدها را دستگیر میکند، خوب است؛ این پاسخ درست است ولی همیشه، موضوع به این سادگیها نیست. خوب بودن آدمها نسبی است و مراتبی دارد. برخی خوبند ولی برخی خوبتر؛ پس باید به دنبال میزان، ترازو و شاخص «خوبی» گشت. این کتاب به شما کمک میکند معنای خوب بودن را بفهمید.