loader-img
loader-img-2
بعدی
بعدی بازگشت
بعدی بازگشت

رستنی‌ ها و پدیده‌ های نباتی در تاریخ طبری

ناشر مرکز نشر دانشگاهی

نویسنده محمدحسن ابریشمی

سال نشر : 1400

تعداد صفحات : 782

خرید پیامکی این محصول
جهت خرید پیامکی این محصول، کد محصول، نام و نام خانوادگی، آدرس و کد پستی خود را به شماره زیر ارسال نمایید: کد محصول : 95296 10003022
احتمال تاخیر در تهیه
190,000 تومان
افزودن به سبد سفارش

معرفی کتاب

محمد بن جریر طبری، دانشمند و مفسر و مورخ نامدارریال در اثر مشهود خود تاریخ طبری، حوادث عمده جهان را از آغاز آفرینش تا سال 302 هجری در 15 جلد نقل کرده و ضمن شرح وقایع، از رستنی ها و درختان و پدیده های گیاهی بسیاری نام برده و گاه به معرفی یا ذکر اوصافی از آن ها پرداخته است.

کتاب حاضر پژوهشی ژرف در باب این رستنی ها و پدیده های منسوب به آنها در تاریخ طبری است که با همان ترتیب حوادث تاریخی و شرح وقایع مربوط تدوین شده است.

در این مطالعه، علاوه بر تاریخ طبری، به فراوانی از تاریخ نامه طبری (منسوب به ابوعلی بلعمی)، ترجمه تفسیر طبری (متعلق به قرن چهارم) و دیگر منابع تاریخی و متون کهن بهره گرفته شده است.
کاربر گرامی توجه داشته باشید که این بخش صرفا جهت ارائه نظر شما در رابطه با همین مطلب در نظر گرفته شده است. در صورتی که در این رابطه سوالی دارید و یا نیازمند مشاوره هستید از طریق تماس تلفنی و یا بخش مشاوره اقدام نمایید.
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
نظر
کد امنیتی
شما هم می توانید گزیده انتخابی خود از کتاب را ثبت کنید.
نام و نام خانوادگی
عنوان
برگزیده
کد امنیتی
محصولات مرتبط
بازدیدهای اخیر شما