کتاب ستاره ها چیدنی نیستند به قلم حجتالاسلام محمدعلی حبیباللهیان در زمستان 1400 توسط نشر معارف برای اولین بار منتشر شده است. این کتاب که در دستهی رمانهای ایرانی قرار میگیرد دربارهی زندگی دختری آمریکایی به نام سارا است که به دنبال یافتن پاسخ برخی پرسشهای اساسی که ذهنش را مشغول کرده است به مرکز مطالعات اسلامی نیویورک مراجعه میکند و داستان زندگیاش دچار تغییراتی میشود. این داستان برگرفته از یک روایت واقعی است.
این کتاب پیرامون سبک زندگی بانوان و با محوریت موضوع حجاب با نگاهی فرادینی و فراملیتی است و از مهمترین امتیازات آن اینکه در قالب یک داستان زیبا، جذاب و واقعی از زندگی یک دختر آمریکایی به رشته تحریر درآمده است.
نویسنده این رمان را در ده فصل تنظیم کرده و در هر فصل به موضوعاتی درباره زنان همچون حقوق زنان در ادیان مختلف، توحش غرب علیه زنان، نگاه جنسیتی به زنان، بهره گیری دنیای غرب از زنان، عفاف، حجاب و پوشش زنان پرداخته است.
از جمله نقاط قوت کتاب بررسی دقیق و با استدلال منطقی و به دور از تعصب و با ارجاع به بیش از صد منبع مورد تایید موضوع حجاب و حقوق زن در اسلام است. حجتالاسلام محمدعلی حبیباللهیان در این کتاب کوشیده است تا در قالب رمان به بررسی این پرسش که آیا حجاب مانع آزادی زن است و یا به او عزت میدهد و یافتن پاسخ این پرسش بپردازد.
کتاب ستاره ها چیدنی نیستند، نوشته محمدعلی حبیب الهیان است و توسط دفتر نشر معارف منتشر شده است.
گزیده کتاب
در آغاز کتاب این دختر آمریکایی این گونه توصیف شده است:
من، سارا دختری بیست ساله، فرانسوی تبار، از خانواده مسیحی بزرگ شده و شهر مدرن و ماشینی نیویورک هستم. شهری که اکثر مردمانش صبح قبل از طلوع آفتاب آماده رفتن به محل کار میشوند و تا آخر شب همانند یک ربات برای رفاه بیشتر کار میکنند؛ رفاهی که در گرو کار کردن بیوقفه آنان است و شهری که مردمانش دل خوش کردهاند به تفریحات آخر هفته و اینکه هر از چند گاهی به «لاس واگاس» بروند؛ اما همه گمشدهای دارند! «آرامش و احساس رضایت».