پیش‌ درآمدی بر فلسفه حرکت اسلامی با تاکید بر آرای علامه سید منیر الدین حسینی‌ الهاشمی
پیش‌ درآمدی بر فلسفه حرکت اسلامی با تاکید بر آرای علامه سید منیر الدین حسینی‌ الهاشمی
۱۴۵٬۰۰۰
تومان
10 ٪
۱۳۰٬۵۰۰
تومان
افزودن به سبد خرید

پیش‌ درآمدی بر فلسفه حرکت اسلامی با تاکید بر آرای علامه سید منیر الدین حسینی‌ الهاشمی

دسته بندی: فلسفه

ناشر: تمدن نوین اسلامی

نویسنده: محمدرضا خاکی قراملکی

با همکاری: محمدحسین طاهری

سال نشر: 1400

تعداد صفحات: 719

1
امتیاز
1
نفر
5 از 5
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

کتاب فلسفه‌ی حرکت اسلامی که به موضوع «استلزامات امتدادبخشی اجتماعی و سیاسی به فلسفه‌ی اسلامی» را بررسی کرده است، منتشر گردید.

این کتاب در سه بخش و در 700 صفحه، ضمن تبیین مفاهیم اصلی دخیل در امتداد اجتماعی فلسفه و نابسندگی‌های موجود در فلسفه‌ی اسلامی، دیدگاه جدیدی را برای نیل به این مهم به بحث و گفت‌وگو گذاشته است. اگرچه این کتاب را باید گامی مقدماتی و ابتدایی برای چنین مدعای مهمی دانست، اما #فلسفه_حرکت_اسلامی نخستین اثری است که در این باب با این صورت‌بندی به چاپ رسیده است.
....
درطول تاریخ، نظام‌های فلسفی که از متن فرهنگ وسنت جامعه و ناظر برآن برآمده‌اند، نقش تعیین‌کننده وسازنده‌ای در پویایی و پایایی فرهنگ و حیات اجتماعی داشته‌اند.به‌ویژه در عصرمدرنیته شاهد انقلاب و چرخش اساسی در اهداف و کارکرهای فلسفه مادی هستیم. فلسفه مادی غرب از تفسیر و تعبیرجهان، به فلسفه‌ای برای تغییر و تصرّف درجهان متحول گشته و درمتن زندگی فردی و اجتماعی راه یافته است و در تنظیم و مهندسی اجتماعی در جهت مادی نقش بنیادی ایفا می‌کند. این چرخش اساسی در فلسفه جدید، بیش‌ترین تاثیر را درحوزه مباحث «فلسفه حرکت» و «فلسفه طبیعت» و «فلسفه فیزیک» برجای گذاشته است. برخی از فلاسفه شاخص هم‌چون «کانت» اساسا فلسفه‌اش ناظر بر فلسفه فیزیک نیوتن است. طبیعی است که درجهان اسلام نیز از فلسفه اسلامی چنین کارکردی درجهت اهداف و غایات دینی و تمدنی مطالبه شود.


پژوهش حاضر با عنوان «درآمدی برفلسفه حرکت» به‌منظور امتدادبخشی اجتماعی و کاربردی‌سازی فلسفه‌ی اسلامی می‌کوشد ضمن توصیف و تبیین دستگاه فلسفی موجود، نگاه انتقادی و نویی را در این مباحث بنیادین دنبال کند. این مباحث ناظربرحل مساله‌ها و نیازها و ضرورت‌های تحول درعلوم انسانی اسلامی هستند. با تکیه بر این تحول فلسفی می‌توان یک دستگاه فلسفی پشتیبان برای تحول در ریاضیات علوم انسانی مهیّا کرد. برای تحقق عینی فلسفه‌ی حرکت اسلامی نیازمند دستگاه محاسباتی هستیم که ریاضیات آن، برآمده از مبانی همین فلسفه باشد.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام