9,000
تومان
4 ٪
8,600
تومان
افزودن به سبد خرید

دانشگاه و رکود اندیشه

دسته بندی: آثار و پیامدهای صهیونیسم و استکبار بین المللی

ناشر: موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی

نویسنده: مری اوانز

سال نشر: 1395

تعداد صفحات: 162

فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
نظرات کاربران
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

بدیهی است که دانشگاه و آموزش عالی نقش مهمی را در پیشرفت فکری و نهایتاً انسانی هر کشور ایفا می کند. یکی از اهداف تحصیل در دوره های آموزش عالی، تربیت متخصصان متفکر و خلاق است تا دست به خلق و ارائة ایده های تازه بزنند و افق های جدیدی را برای یک زندگی فضلیت بار فراهم آورند؛ و بدین ترتیب جوامع انسانی را قوام بخشند تا در پرتو آن دانش خود نیز بسط و تنقیح یابند. از این رو، بررسی و مطالعه «دانشگاه» و مبانی فکری و تحولات تاریخی آن می تواند توسعه و گسترش دانش را به نحو انباشتی تعمیق بخشد؛ به ویژه اگر این دانش با رویکردی انتقادی و مبتنی بر نیازهای هر جامعه باشد.

اثر حاضر با نگاهی انتقادی به وضعیت جاری دانشگاه های بریتانیا تبیین می کند که دانشگاه ، از هدف اصلی خود دور شده است؛ هدفی که در آن، علم دارای ارزش ذاتی بود و نه در خدمت بازار و اقتصاد. مؤلف همچنین به مشکلات دیگر دانشگاه ها نیز اشاره می کند: عدم تناسب بین ظرفیت دانشگاه ها و دانشجویان ورودی، وجود آزمون های بیش از حد در دانشگاه ها، نبود تفکر انتقادی و جزوه برداری صِرف، و مردسالارانه بودن دانشگاه ها.

اگر رویکردی انتقادی به جامعه علمی خود داشته باشیم، می توان ـ و شایسته است ـ که مشکلات موجود و مذکور در دانشگاه های سایر کشور ها را بررسی کرد و امکان سنجی ظهور و بروز آن ها را در فضای زندگی و اندیشه خود به آزمون گذاشت. بنابراین با توجه به اثر حاضر، بهتر است به این مشکلات صرفاً به عنوان مشکلات خاصِ دولت و جامعة بریتانیا ننگریم، بلکه آنها را مشکلاتی بدانیم که امکان دامنگیر شدنشان در هر قلمروی از جغرافیا متصور باشد.

اطلاعات کتاب

برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام