لوح فشرده مجموعه آثار مستند سید مرتضی آوینی: مجموعه کامل روایت فتح 3
لوح فشرده مجموعه آثار مستند سید مرتضی آوینی: مجموعه کامل روایت فتح 2
لوح فشرده مجموعه آثار مستند سید مرتضی آوینی: مجموعه کامل روایت فتح 1
لوح فشرده مجموعه آثار مستند سید مرتضی آوینی: مجموعه کامل روایت فتح (3)
لوح فشرده مجموعه آثار مستند سید مرتضی آوینی: مجموعه کامل روایت فتح (2)
غیرقابل سفارش
این کالا فعلا موجود نیست و غیرقابل سفارش است.

لوح فشرده مجموعه آثار مستند سید مرتضی آوینی: مجموعه کامل روایت فتح

دسته بندی: لوح فشرده

ناشر الکترونیک: روایت فتح - ناشر الکترونیک

1دیدگاه
/
8
فروش پیامکی این محصول
معرفی کتاب
مشخصات
بریده های انتخابی شما

معرفی کتاب

مجموعه ی اول روایت فتح یازده برنامه درباره ی عملیات بزرگ والفجر هشت است. عملیات والفجر هشت غروب روز بیستم بهمن سال 1364 از ساحل شرقی اروند رود شروع شد. غواصان خط شکن شرکت کننده در این عملیات با وجود سرمای سخت آب و هوی زمستانی بهمن ماه، با تجهیزاتی کاملاً ابتدیی از رودخانه ی خروشان اروند گذشتند و خط دفاعی دشمن را در آن طرف رودخانه شکستند. سرانجام این عملیات با تصرف شهر فاو عراق در آن طرف رودخانه پایان یافت.

بعد از عملیات والفجر هشت، ارتش عراق برای پس گرفتن شهر فاو فشار زیادی به نظامیان ایران وارد کرد که به جایی نرسید. این شد که به شهر مهران در غرب کشور حمله کرد و آن را گرفت. شرط صدام برای آزادی مهران، عقب نشینی ایران از فاو بود. اما روش ایران برای آزادی مهران طور دیگری بود.
مهران، با انجام عملیات کربلای یک در تابستان سال 1365 آزاد شد. برنامه های مجموعه ی دوم روایت فتح به این عملیات اختصاص دارد.

مجموعه ی سوم روایت فتح درباره ی عملیات کربلای پنج است که در زمستان سال 1365 در شلمچه روی داد. در این عملیات سه تن از عوامل فیلمسازی گروه روایت فتح به فاصله ی یک روز از هم شهید شدند: رضا مرادی نسب، ابوالقاسم بوذری و حسن هادی. به همین دلیل سه برنامه از پانزده برنامه ی این مجموعه به این سه شهید اختصاص یافته است.

وجه مشترک برنامه های مجموعه ی چهارم روایت فتح اتفاقاتی است که در سال 1366 علاوه بر جبهه ی نظامی در عرصه ی سیاسی و فرهنگی بر ایران گذشت: انتقال عملیات سراسری ایران از جنوب به غرب، هجوم تبلیغی دشمن برای نا امید کردن مردم از ادامه ی جنگ و خالی کردن جبهه ها، و شروع دخالت مستقیم آمریکا در جنگ. جایی که رژیم سعودی هم با کشتار حجاج ایرانی خانه ی خدا در ایام حج، به فشارهای طاقت شکنی که علیه ایران وارد می کردند افزود.

در فاصله ی اسفندماه سال 1366 تا پایان جنگ، ایران چند عملیات مهم در غرب کشور انجام داد که به تصرف چند شهر کردنشین و مرزی عراق از جمله حلبچه منجر شد. مردم این شهرها از رزمندگان ایرانی استقبال کردند: چیزی که اسباب خشم رژیم بعث عراق شد. اواخر اسفند سال 1366 نیروی هوایی ارتش عراق شهر حلبچه را بمباران شیمیایی کرد و پنج هزار نفر از ساکنان بومی این شهر عراق را بی رحمانه کشت.

مجموعه ی پنجم روایت فتح ضمن داشتن نگاهی دوباره به عملیات پیشین رزمندگان ایرانی نظیر کربلای ده و چند عملیات محدود دیگر در غرب، حوادث این مقطع از جنگ را تا پایان آن مرور می کند: چهار قسمت برنامه ی مربوط به عملیات مرصاد با عنوان «درخششی دیگر» که تصویرگر دفع حمله ی گروهک مطرود منافقین است و طی ساخت آن یکی از اعضای گروه روایت فتح به نام «حسین شریعتی» به شهادت رسید از برنامه های دیدنی این مجموعه است.

دو مجموعه ی «شهری در آسمان» و «با من سخن بگو دوکوهه» هم برنامه هایی است که شهید آوینی پس از پایان جنگ ساخت و در نوع خود تجربه ی بدیع و فراموش نشدنی است.

اطلاعات کتاب

برای ثبت بریده ای از کتاب لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

ورود یا ثبت‌نام