غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ، ضمن تجلیل از معصومه آباد گفت: روز گذشته بعد از مطالعه و تورق 300 صفحه از کتاب «من زنده ام» در دلم به ایشان احسنت گفتم.
وی افزود: برایم این سوال ایجاد شد که ایشان چطور در آن شرایط سختی که در آبادان بودند و زندگی می کردند، توانستند این قلم قدرتمند را پیدا کنند و اینگونه به یک سبک نگارشی قوام یافته برسند که اکنون حاصل قلم ایشان کتاب «من زنده ام» است که رهبری نیز بر آن تقریظ نوشته اند.
به گزارش فارس، کتاب «من زنده ام» اثر معصومه آباد، شرحی است بر خاطرات دوران اسارت وی که توسط انتشارات بروج در 552 صفحه و با قیمت 17000 تومان روانه بازار نشر شده است.
چندی پیش تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «من زنده ام» رونمایی شد و از همان زمان با استقبال بیش از پیش از سوی خوانندگان روبرو شد.
این کتاب در هفته های گذشته در صدر جدول پر فروش های کتاب در سراسر ایران بوده است.