خبر

    امیرحسین آقاپور از حادثه طبس می گوید

    امیرحسین آقاپور نویسنده و پژوهشگر به تازگی نگارش کتابی با موضوع تاریخی حادثه طبس را به پایان رسانده و این اثر به زودی توسط انتشارات سوره مهر به چاپ می رسد.
    امیرحسین آقاپور با بیان این که نگارش کتاب «تاریخچه حادثه طبس» را به پایان رسانده است، اظهار کرد: بررسی و بازنویسی این اثر در دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری انجام شده و به زودی توسط انتشارات سوره مهر به چاپ می رسد.
    وی درباره نحوه نگارش این اثر گفت: تلاش کردم تا در روایت حادثه طبس از اسناد دسته اول و معتبر خارجی و داخلی استفاده کنم و البته دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری نیز در ترجمه بخش های مورد نیاز از منابع خارجی به من یاری رساندند.
    این نویسنده و پژوهشگر همچنین اظهار داشت: «تاریخچه حادثه طبس» به روایت دوران پس از انقلاب اسلامی، روزهای نزدیک به اشغال سفارت آمریکا در کشورمان، خاطرات دانشجویان آن دوران از این واقعه و فضای امنیتی پس از اشغال سفارت خانه و همچنین حادثه طبس و واکنش های سیاست مداران در آن دوران می پردازد.
    آقاپور با تاکید بر این که درباره تسخیر لانه جاسوسی، حسن بهشتی پور در اثری مجزا به طور کامل تحقیق و پژوهش انجام داده، گفت: در این کتاب به صورت گذرا به واقعه تسخیر لانه جاسوسی پرداخته ام و بیشتر تمرکزم را بر روی حادثه طبس و عملیات نظامی آمریکا و گرفتار شدن آن ها در طوفان شن پرداخته ام.
    وی گفت: تلاش کردم تا در این کتاب اگر کسی مسئول بوده و خاطراتی را از آن دوران منتشر کرده بیاورم اما از تحلیل ها و اظهار نظرهای اخیر استفاده نکردم و تفسیر و تحلیل ماجرا را به عهده مخاطب گذاشته ام.

    برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

    ورود یا ثبت‌نام