کتاب «عقلانیت جعفری» نوشته محمدرضا حکیمی، از سوی انتشارات «دلیل ما» منتشر و روانه بازار نشر شد. در این اثر، چند مقاله درباره «مکتب تفکیک» گردآوری شدهاند و در خلال آن، به هدف مکتب تفکیک نیز اشاره شده است.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مسائلی بسیار ـبیدارکننده و هشداردهندهـ در این مجموعه عرضه شدهاند که درخور تامل ژرف و توجه دقیق و عالمانهاند. انسان معارفجو و صاحبنظر حقایقطلب، نباید درباره اینگونه مسائل و نظرها بیتامل باشد و از کنار آنها به سادگی و با تسامح بگذرد.
«این چگونگی (تسامح در طلب معارف و شناختها) به زیان خود انسان است؛ زیرا معارف و اعتقادات و شناختهای انسان، سازنده شخصیت ابدی و شاکله ماندگار آدمی است. بنابراین، نباید این شالوده بنیادین (اعتقادات)، نادرست، ظنی، التقاطی، ناسره، و نامطمئن باشد (و از اسلام و غیراسلام، و از معصوم و غیرمعصوم گرفته شده باشد)؛ بدینگونه مینگریم که نباید معارف اعتقادی را دستکم گرفت و از هرکس و هر جا پذیرفت و از غیر قرآن و معصوم طلب کرد.»
محمدرضا حکیمی در بخشی از مقدمه این اثر، با توجه به مستندهای اسلامی درباره طلب معارف و حقایق قرآن از پیامبر(ص) و اهلبیت آن بزرگوار(علیهمالسلام) مینویسد: «و ما با این استنادهای مسلم در اسلام و در منابع مهم و معتبر اسلامی ـاز عالمان اهل سنت و عالمان شیعهـ بفریاد میگوییم: طلب معارف حقه و حکمت حقیقی و راستین، و اخذ اصول معرفت و تربیت، از غیرقرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) و الوهیین معصوم(علیهمالسلام) (ـبا درک عقلانی و به صورتی مستند، و غیرالتقاطی و غیرتاویلی...)، ضلالت محض و جهالت صرف است.
چاپ نخست کتاب «عقلانیت جعفری» با شمارگان 3000 نسخه، 334 صفحه و بهای 50000 ریال راهی بازار نشر شد.
برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبتنام کنید