کتاب واتیکان (کلیسای جهانی کاتولیک) نوشته مجتبی عبدخدایی از سوی انتشارات بینالمللی الهدی تجدیدچاپ شد.
امروزه در میان محافل مختلف مذهبی و سیاسی این مسئله بحثانگیز است که آیا به لحاظ فنی بسیاری از مسائلی که توسط پاپ مطرح میشود، مرز مذهب و سیاست را به کناری ننهاده است. و آیا سخنان و توصیههای پاپ و بیانیههای مجامع و شوراهای مختلف واتیکان از زمینههای کلی همچون صلح، عدالت، حقوق بشر، بدهیهای خارجی، فقر، کنترل جمعیت، آزادی سیاسی، جنگها و بحرانهای فرامنطقهای گرفته تا مسائل حاشیهای منطقهای که در کشورها و قارههای مختلف در جریان است، فراتر از فعالیتهای مذهبی مورد پسند غرب نیست؟ و اگر سخنان پاپ خوشایند دولتهای غربی نباشد، با پیامهای غیرمستقیم، همچون عدم انتخاب وی برای جایزه صلح نوبل و یا پیامها و تهدیدهای مستقیم مواجه نمیشود؟
در این کتاب تحقیقی، اهتمام نویسنده بر آن است تا ایدهای کلی نسبت به جایگاه، تشکیلات، نهادها، سازمانها و موسسات واتیکان ارائه کند و با تشریح میزان فعالیت و اوضاع مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و در برخی موارد محتوای برنامهها، گستردگی حوزة عمل و نوع نگرش آنان را به مخاطب منتقل سازد.
گفتنی است نویسنده این کتاب، عضو هئیت علمی گروه مطالعات اسلام و غرب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی است که تحقیقاتی درباره «دولت مدرن» و «منافع ملی از منظر آموزه های اسلامی» در دست نگارش دارد.
این کتاب در فروشگاه موسسه کتاب فردا و سایت پاتوق کتاب موجود و قابل تهیه است.
برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبتنام کنید