گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
24462 بازدید
33
تاریخ ثبت اطلاعات : یکشنبه 18 بهمن 1388
تاریخ ویرایش اطلاعات : دوشنبه 5 خرداد 1393
کد : 5678


تاریخ ثبت اطلاعات : یکشنبه 18 بهمن 1388
تاریخ ویرایش اطلاعات : دوشنبه 5 خرداد 1393
کد : 5678
اپلیکیشن پاتوق کتاب فردا را دریافت کنید.
برای اطلاع از آخرین اخبار کتاب و تخفیفات، عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید.
37746992 025 (98+) | infobookroom.ir |
قم، میدان بسیج، خیابان ایرانی، کوچه 4، پلاک 21 | 10003022 |
bookroom.ir - Copyright © 2007-2018 - All rights reserved
کليه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه کتاب فردا می باشد. کلیه محصولات ارائه شده در این سایت مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران به فروش می رسند.
طراحی سایت توسط آلماتک
پاتوق کتاب فردا به عنوان یک فروشگاه اینترنتی کتاب و با هدف ارائه محصولات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فعالیت می نماید. پاتوق کتاب فردا علاوه بر این که به عنوان یک فروشگاه اینترنتی کتاب فعالیت می نماید، در نظر دارد تا متفکران، نویسندگان و هنرمندان برجسته انقلاب اسلامی را معرفی نموده و امکان دسترسی به آثار برجسته آنها را فراهم نماید. همچنین از دیگر برنامه های ما معرفی و ارائه نشریات و لوح های فشرده برتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، ارائه مشاوره و همکاری در زمینه برگزاری نمایشگاه های فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی در دانشگاه ها، مساجد، هیئت ها، و نیز ارائه پیشنهادات مناسب جهت سیر مطالعاتی در حوزه های مختلف است. پاتوق کتاب فردا بانک اطلاعاتی کاملی که عموم مردم می توانند به آن دسترسی داشته و از خرید اینترنتی کتاب لذت ببرند.
عضو بوک روم هستید ؟
وارد شوید و فرایند خرید خود را تکمیل نمایید
کاربر جدید هستید ؟
برای ادامه خرید ثبت نام نمایید
شما میتوانید با وارد کردن شناسه , سفارشات خود را رهگیری نمایید.
سید حمید ناسوتی
بسیار عالی است
12 اردیبهشت 1389
محمد نوروزی
سلام اجرتون با خدای شهید هادی
17 آبان 1391
هانیه
سلام لطفا کتاب مصطفی درباره زندگی شهید مصطفی ردانی پور را از همین مجموعه به فروشگاه اضافه کنید.
16 بهمن 1392
امیرحسین
سلام لطفا کتاب مصطفی درباره زندگی شهید مصطفی ردانی پور را از همین مجموعه به فروشگاه اضافه کنید.
8 تیر 1393
بهاره
مدتی است که به لطف خدا با یاد شهدا در این هیاهوی شهر و روزمرگی زندگی نفس تازه می کنم .چه خوب گفت که شهید رفت و از او راه ناتمامی مانده و شمایید که این راه ناتمام را که سالها در پشت دیوار تاریخ و در غبار غفلت ایام پوشیده بود ،دوباره به رهپویان نشان میدهید.
11 خرداد 1394
حیدریان
با عرض سلام خدمت فعالان گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی .شما کار بزرگی می کنید که خاطرات شهدا رابه صورت کتاب در اورده ووارد بازار می کنید .می خواستم بگم جوانان فعلی ما زمان جنگ را ندیده اند وبیشترشان از روحیه وحال و هوای شهدا بی خبرند . درزمانی که دشمنان اسلام و کشورمان کانالهای ماهواره ای غیراخلاقی متعدد ورایگان و به زبان فارسی برای مردم ما قرار داده اند تا روحیه دینی و جهادی و شهادت طلبی را در جامعه بکشند .اگر می خواهیم جوانان امروزی ما روحیه شهدای دفاع مقدس را پیدا کنند ما هم باید هزینه کنیم . پیشنهاد می کنم در کنار چاپهای مجدد کتاب خاطرات شهدا انها را بصورت رایگان و فی سبیل الله هم در اینترنت قراردهید تا همه بتوانند دانلود کنند و بخوانند .مخصوصا در تلگرام چون ایرانیها بیشتر در تلگرام فعالیت می کنند .باور کنید این کار انقلابی درجامعه نسبت به شناخت شهدا ایجاد می کند.باتشکر اجرتان با سیدالشهدا.
14 مهر 1395
فدائیه
کتاب ابراهیم هادی از هر نظر یک یک هست حماسه جهاد وشهادت رو در هر انسان زنده دلی بیدار می کنه .مطالعه این کتاب را به جناب اقای ظریف و رئیس جمهور محترم و بزرگوار و همه نمایندگان مجلس خصوصا به همه سرورانی که برجام را در 20 دقیقه تصویب کردند سفارش می کنم .بخاطر خدا یه بار بخوانید-البته حتما از این مدل کتابها زیاد خوانده اید .جهت یاداوری بود
11 تیر 1396
حامد معیری
سلام. خدا خیرتون بده.
کتاب هایی که شما مؤلف و ناشرش هستید واقعاً عالی هستند.
واقعاً از مطالعه کتاب هاتون لذت می برم و احساس می کنم واقعاً در موقعیت موردنظر داخل کتاب هستم
و اینکه با مطالعه کتاب احساس می کنم واقعاً با شهید همراه هستم
25 آبان 1396
لیلا
بسیاااار عاللییی بود..خدا قوت..اجرتون با خود شهید و حضرت زهرای عزیز...
24 اردیبهشت 1397
محمدجواد
سلام. لطفا کتاب های علمدار(سید مجتبی علمدار)،مهر مادر و عارفانه (شهید احمد علی نیری) را به فروشگاه اضافه کنید
10 خرداد 1397
پاتوق کتاب فردا
12 خرداد 1397 ساعت 19:19
سلام چشم حتما